Uzman Kadro İle Çalışıyoruz

Gerçek anlamda tecrübe ve bilgi isteyen evden eve nakliye işlemi uzmanına yaptırılması gereken bir iştir. Kendi imkanlarınızla yorulduğunuza değmeyecek bir iş olmakla birlikte bu işte tecrübesi olmayanlara da emanet edilecek bir iş olmadığını bilmenizi isteriz. Bu nedenle, çok daha uygun maliyetlerle ev taşımacılığı işlerinizi alanında uzman olan Ecrin Nakliyat firmamıza teslim edebilirsiniz. Personelimiz, iş hayatına atıldığı günden beri yalnızca evden eve nakliye ve ilgili konularda hizmet vermiş, taşıma işlemi sırasında ve sonrasında yapılması gereken tüm işleyişe hakim kişilerden oluşmaktadır. Her biri alanında uzman olan ekibimiz ile gerek mobilya gerekse tüm elektronik eşyalarınızı sağlan bir şekilde söküp taşıma işlemi yapıyoruz ve ardından montajını gerçekleştiriyoruz.

Her türlü garantiyi verebilen az sayıda firmalardan biri olarak memnun bir şekilde işinizi teslim alacağınızdan emin olabilirsiniz.

Yorumlarınız bizim için değerlidir. (1 Yorum)

  • Muntaha abdulselam

    - 30 Mayıs 2023 23:24

    Merhaba ben şehir içinde taşıttım ve çok nakliye firmasını araştırarak Ecrin makineyi tercih ettim çok memnun kaldım işi en sağlıklı şekilde yapıyorlar fiyat olarak diğer firmalara göre uygun teşekkür ederim

Sitemiz ve hizmetlerim hakkında yorumlarınız bizim için değerlidir.